Uncategorized

Even voorstellen

tekstschrijver

Leuk je hier te zien op mijn pagina!

Mijn naam is Anja en ik ben sinds 2010 bezig als allround-schrijver. Inmiddels heb 5.000 teksten geschreven voor uiteenlopende websites en klanten. Deze teksten variëren van eenvoudige productbeschrijvingen tot uitgebreide handleidingen en semi wetenschappelijke artikelen. Via twee verschillende tekstbureaus heb ik klanten zoals Zalando, KLM, Tuindreef, van Haren en nog veel meer voorzien van kwalitatieve teksten die ervoor zorgen dat de websites hoger scoren in Google (SEO gericht content writing). Tot op heden heb ik alleen tevreden klanten gehad.

 

Zoals u ziet ben ik allround in te zetten voor het schrijven van uiteenlopende teksten: van blog tot SEO gerichte content, produktbeschrijving, landingspagina en nog veel meer. Ook kan ik advies geven over het inrichten van een website (gericht op verkoop) en kan ik helpen bij de promotie via social media.

Ik heb een breed interessegebied en verdiep mij graag in de meest uiteenlopende onderwerpen, waar ik vervolgens met passie over zal schrijven. Er zijn een aantal uitzonderingen: ik schrijf geen teksten voor bedrijven die gokken promoten, alcohol, tabak of sex willen verkopen.

Heeft u hulp nodig bij het inrichten van uw website? Kunt u een ervaren en gepassioneerde schrijfster gebruiken om uw website een steuntje in de rug te geven, zodat u beter gevonden wordt door Google? Neem dan vrijblijvend contact met mij op voor meer informatie.

Naast de teksten die ik voor anderen geschreven heb, heb ik ook drie websites, waarvan momenteel twee actief zijn. Eén van deze websites is het online lifestyle magazine Tips voor jou. De andere website is een lifestyle magazine gericht op ouders (to be). De blog is te vinden op Tips voor mama.

 

Een groot deel van de teksten op beide websites zijn door mijzelf geschreven. Daarnaast heb ik ook het grootste deel van het ontwerp zelf ter hand genomen (logo is uitbesteed evenals sommige technische aspecten van het inrichten van de website). Het promoten van beide websites via de verschillende social media kanalen (Instagram, Facebook en de zoekmachine Pinterest) doe ik ook zelf.

Wil je een samenwerking aangaan met één van mijn websites? Bijvoorbeeld om een nieuw product onder de aandacht te brengen? Een uitje te promoten of een vakantiebestemming uit te lichten? Er zijn verschillende mogelijkheden voor een samenwerking. Neem vooral een kijkje op de websites of stuur een e-mail om de mogelijkheden door te kunnen spreken.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *