Diensten en tarieven

Misschien vraag je je nu af wat ik eigenlijk allemaal kan betekenen voor jou en vooral jouw bedrijf. Als allround schrijver kan ik jou een heleboel werk uit handen nemen. Denk daarbij aan het schrijven van een blog afgestemd op jouw doelgroep. Verder kan ik ook teksten nalopen voor je om te kijken of deze SEO technisch goed in elkaar zitten. Of schakel mij in voor vertalingen.

 

Tekstschrijver Arnhem

Als blogger en tekstschrijver in Arnhem heb ik al duizenden teksten geschreven voor bedrijven zoals Neckermann, Zalando, Bouwbestel, KLM en meer. Het ging daarbij van eenvoudige productteksten tot technische handleidingen aan toe. Net waar de klant behoefte aan had. Moet ik teksten schrijven over een onderwerp waar ik niet veel over weet? Geen probleem! Mijn nieuwsgierige aard zorgt ervoor dat ik mij het onderwerp eigen maak, zodat ik jouw klanten kan overtuigen.

Vertalingen

Naast het schrijven van teksten kan ik je ook helpen met vertalingen. Ik heb jarenlang vertaalwerk geleverd aan kerken en andere klanten, daarnaast spreek ik Duits (moedertaal) en Engels. Mocht je dus op zoek zijn naar een vertaling vanuit het Duits of het Engels naar het Nederlands, dan kan ik je daarbij helpen. Dit kan voor online als offline teksten. Voor de exacte tarieven kun je contact opnemen per mail: info@writingwizards.nl

Tarieven

Na het lezen van bovenstaande wil je waarschijnlijk een kleine impressie hebben van de kosten. Zoals je op de homepage hebt kunnen lezen is schrijven niets anders dan maatwerk leveren. Een tekst is zo geschreven, maar er komt veel meer bij kijken wil je de tekst ook SEO technisch in orde hebben. Denk daarbij aan inlezen over het onderwerp, zoeken naar keywords die bezoekers en klanten opleveren en nog veel meer.

Verder hangt heel veel af van jouw wensen en eisen. Volstaat een korte, maar krachtige producttekst? Of wil je naast je tekst ook een goede meta description, een pakkende titel en wellicht ook een aansprekende tekst voor je social media? Je ziet het: schrijven is maatwerk en dat doe ik graag in overleg met jou.

Om je een kleine indicatie te geven vind je hieronder een paar voorbeelden van prijzen die ik hanteer:

Wil je een nieuwe website inrichten dan kan ik de homepage, de over mij pagina, dienstenpagina en contactpagina in orde maken voor € 450 ex btw.

Wil je een blogpost geschreven hebben? Ook dat is mogelijk. Voor een blogpost van 300 – 450 woorden ben je ongeveer €125,00 ex btw kwijt. Liever een blog die langer is? Reken dan op een prijs vanaf €200 ex btw voor een blog van 800 – 1000 woorden.

Wil je meerdere blogs geschreven hebben? Dan kunnen we over een andere prijs praten.

Is je interesse gewekt? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact met mij op. Dan kijken we wat ik voor jou kan betekenen.